FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Susret otočnih obrtnika HOK-a u Božavi na Dugom otoku

Autor: tper
ZAGREB, 24. svibnja 2012. (Hina) - U Božavi na Dugom otoku od 25. do 27. svibnja održat će se 1. susret otočnih obrtnika Hrvatske obrtničke komore na temu "Strategija opstanka poslovanja otočnih obrtnika", izvijestili su iz HOK-a.

Na Susretu otočnih obrta okupit će se obrtnici različitih djelatnosti koji rade na otocima kako bi mogli razmijeniti iskustva, aktualizirati problematiku poslovanja na otocima, ponuditi rješenja za kvalitetnije djelovanje, potaknuti ideje za bolju i učinkovitiju suradnju lokalnih i državnih tijela.

Do sada su održana dva susreta otočnih trgovaca, koja su se pokazala vrlo uspješnima, a na temelju njih osnovan je i Odbor za otoke koji vodi brigu o svim otočnim obrtima, navode iz HOK-a.

Na susretu se očekuju izlaganja i rasprave o brojnim temama vezanima uz život i rad obrtnika na otocima.

Razmotrene će biti teme iz različitih područja poslovanja obrta, a sve sa jednom osnovnom idejom - kako osigurati najpovoljnije uvjete za kvalitetno i racionalno poslovanje obrtnicima i poduzetnicima na otocima i staviti ih u ravnopravan položaj sa ostalim poduzetnicima u Hrvatskoj.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙