FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 7. svibnja

Autor: dduk
ZAGREB, 6. svibnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 7. svibnja.

ZAGREB - Predstavnici Zagrebačkog velesajma na konferenciji za novinare predstavit će četiri specijalizirana sajma vezana uz turizam, ugostiteljstvo, proizvodnju hrane i vina koji će se održati od 9. do 12. svibnja. Riječ je o međunarodnim sajmovima turizma CroTOUR, hrane, pića i gastronomskih inovacija INGA, vina i opreme za vinarstvo i vinogradarstvo VINOVITA i hotelsko-ugostiteljske opreme HOTEL&GASTROTEH. (11,00 sati, ZV - Klub izlagača, Avenija Dubrovnik 15).

ZAGREB - Stožer za obranu poljoprivrede održat će konferenciju za novinare ispred zgrade Vlade Republike Hrvatske (11 sati, Trg svetog Marka 2 ). Na konferenciji će na temu "Sniženje PDV-a na hranu!?" govoriti predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata (NHS) Krešimir Sever i predsjednik Nezavisnih hrvatskih seljaka Mato Mlinarić.

ZAGREB - Čelnici Strukovnog sindikata radnika HEP-a TEHNOS, jednog od tri sindikata koji djeluju u HEP-u, izvijestit će na konferenciji za novinare o stavovima TEHNOS-a o poskupljenju električne energije, restrukturiranju HEP-a i investicijskim planovima. (10,00 sati, sjedište HEP-a, Kupska 4).

ZAGREB - Svečanost zatvaranja projekta "Potpora HAKOM-u u računovodstvenom odvajanju za područje poštanskih usluga" održat će se u organizaciji Delegacija Europske unije u Hrvatskoj i Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM). Ciljevi tog projekta s proračunom od 191,6 tisuća eura su promicanje funkcioniranja liberaliziranog tržišta poštanskih usluga u skladu sa smjernicama EU (11,00 sati, Informacijski centar EU-a, Trg žrtava fašizma 4).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙