FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SOS Dječje selo Hrvatska proslavilo 20 godina

Autor: mkov
ZAGREB/LEKENIK, 6. svibnja 2012. (Hina) - SOS Dječje selo Hrvatska proslavilo je danas u SOS Dječjem selu Lekenik 20 godina postojanja, a na obljetnici su se okupila sva djecu trenutno smještena u SOS Dječjim selima u Lekeniku i Ladimirevcima te SOS Zajednicama mladih u Zagrebu, Velikoj Gorici i Osijeku kao i oni koji su već izašli iz sustava skrbi, priopćeno je danas iz SOS Dječjega sela Hrvatska.

SOS Dječje selo navodi kako su glazbenici, glumci, plesači, likovni umjetnici i sportaši privukli nekoliko stotina građana u Lekenik, koji su tako poduprli veliku humanitarnu kampanju.

Dječje selo podsjeća kako se pomoći i pozivom na broj 060 9003 do 15.svibnja 2012.

"SOS Dječje selo Hrvatska posjetio je i Helmut Kutin, predsjednik SOS Kinderdorf Internationala, koji je ovom prigodom nagradio SOS mame simboličnim činom darivanja zlatnog prstena u znak zahvalnosti za njihov dugogodišnji rad. Na obilježavanju obljetnice bila je i supruga hrvatskoga predsjednika Tatjana Josipović.

SOS Dječje selo Hrvatska od 1992. zbrinjava djecu bez roditelja i roditeljske skrbi te im pruža ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo.

(Hina) pp/xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙