FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Promo pult SOS Dječjeg sela Hrvatska na Cvjetnom trgu 28. travnja

Autor: Lidija Baković
ZAGREB, 27. travnja 2012. (Hina) - Povodom 20 godina postojanja SOS Dječje selo Hrvatska u subotu, 28. travnja poziva sve građane da ih posjete na promo pultu na zagrebačkom Cvjetnom trgu i podrže kampanju ''Vaša budućnost ovisi o nama – naša sadašnjost ovisi o Vama!'', navodi se u priopćenju SOS Dječjeg sela.

U priopćenju navode da će građani na promo pultu imat priliku upoznati jednu SOS obitelj, crtati s mališanima, poslušati recital malih glumaca Dječjeg kazališta bajki iz Lekenika te kupiti promo materijale Sela te tako pomoći SOS Dječjem selu Hrvatska.

Kampanja "Vaša budućnost ovisi o nama - naša sadašnjost ovisi o Vama" protezat će se tijekom cijele godine, a može se poduprijeti pozivom na broj 060 9003 kojim se donira pet kuna za pomoć SOS Dječjem selu Hrvatska.

SOS Dječje selo Hrvatska punih 20 godina zbrinjava djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj pružajući im ljubav, sigurnost i sretno djetinjstvo u obiteljskom okruženju.

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska osnovana je 1992. godine kao ravnopravni član SOS Kinderdorf Internationala, najveće svjetske nevladine organizacije za pružanje skrbi djeci i mladima, sa sjedištem u Austriji. Do danas je u SOS Dječjem selu Hrvatska živjelo 350, a danas 220 djece. SOS Dječje selo Hrvatska financira se dobrovoljnim prilozima građana i prijatelja Sela.

Prvo SOS dječje selo osnovao je Hermann Gmeiner 1949. u austrijskom gradu Imstu, a do sada ih je u svijetu izgrađeno 530 gdje je dom našlo više od 60 tisuća djece.

(Hina) xpp/xlbak yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙