FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 6. svibnja 2012. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 12,30 sati

ZAGREB - Seizmološka služba RH zabilježila je u ponoć i 14 minuta umjereno jak potres s epicentrom 18 kilometara sjeveroistočno od Sinja, na granici s BiH. Magnituda potresa iznosila je 3,7 stupnjeva prema Richteru, a intenzitet u epicentru V stupnjeva Mercalli-Cancani-Siebergve ljestvice. Potres se u Hrvatskoj osjetio na širem sinjskom području.

ZAGREB - Tri nesretna slučaja s teškim ozljedama dogodila su se tijekom jučerašnjeg dana u Zagrebu i okolici, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Sedamdesetosmogodišnji Zagrepčanin pao je prilikom radova na krovištu u Zemunskoj ulici, a također s krovišta, prilikom rastavljanja štaglja, pao je i 40-godišnjak u Turanjskoj ulici u Novome Zagrebu. U Vrbovcu je jučer, prilikom sječe stabala u šumi, teško ozlijeđen 58-godišnjak. U sva tri slučaja unesrećeni su zadobili teške ozljede, a zbrinuti su u zagrebačkim kliničkim bolnicama.

ZAGREB - Zabilježena su duža čekanja na granicama s Bosnom i Hercegovinom. Na Slavonskom Brodu i Staroj Gradiški čeka se oko sat vremena u oba smjera, a na Maljevcu na ulazu u zemlju. Na ostalim prijelazima nema dužih čekanja. Mokri su i skliski kolnici na području Istre, Gorskog kotara, Like i dijela središnje Hrvatske. Od 10,30 sati zbog prometne se nesreće na Dravskom mostu u Varaždinu vozi naizmjence. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj zbog radova u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba zatvoren je priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Danas do 19 sati zbog brdske utrke bit će zatvorena državna cesta D56 Skradin – Lozovac. U smjeru Šibenika odnosno Drniša vozit će se obilazno autocestom A1.

ZAGREB - Na sinoćnjoj 19. dodjeli diskografskih nagrada Porin u riječkoj dvorani Zamet najboljom pjesmom godine je proglašena pjesma "Teške boje" u izvedbi Gorana Barea i Majki, a ta pjesma je ujedno, po glasovima publike putem interneta, postala hit godine. Goran Bare i Majke još su nagrađeni Porinom za izvedbu grupe s vokalom a njihov album, također nazvan "Teške boje", najbolji je rock album godine. Grupa TBF je dobitnica Porina za album godine i to za "Pistaccio metallic" a Massimo za "Dodirni me slučajno" kao najbolji album pop glazbe. Massimo je osvojio i Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu u pjesmi "Iz jednog pogleda" a Tamara Obrovac za žensku vokalnu izvedbu pjesme "Titanic/Tango i ča ča ča". Nagrade za životno djelo dobili su pjevač Mate Mišo Kovač, skladatelj, aranžer i dirigent zabavne glazbe Stjepan Mihaljinec te izvorna postava grupe "Time".

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙