FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 30. travnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Povodom Praznika rada za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će zabranjen promet danas od 15 do 23 sata, te sutra, 1. svibnja, od 14 do 23 sata, na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na državnoj cesti D1, kao i na autocestama. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 na dionicama: Veliko Trgovišće-Luka, Knin-Biskupija i kroz Lučko, D34 obilaznica grada Valpova, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac, D22 Novi Marof-Sudovec, D38 Ruševo-Đakovo, D59 Bribirske Mostine-Krković i D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike). Na autocesti A1 vozi se jednim trakom od 221. +480 do 227. +070 km u smjeru Splita (kroz tunel Sveti Rok). Dvosmjerno se vozi na dvije dionice između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica (od 229. +800 do 227. +100 km i na 235. km). Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog radova na mostu Krapina u zoni čvora Zaprešić, u oba smjera, zatvoreni su zaustavni i vozni trak. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba zatvoren je priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Na nadvožnjaku u čvoru Krapina vozi se naizmjence, uz privremenu prometnu signalizaciju. Dvosmjerno se vozi autocestom A3 Bregana-Lipovac, između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad na mostu Nova Zelina (59. km) te od 105 do 104. km zbog radova na mostu Kutinica. Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je izlazak teretnih vozila. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Pretežno sunčano i vrlo toplo, ponegdje u unutrašnjosti i vruće. U zapadnim krajevima i na sjevernom Jadranu povremeno mala i umjerena naoblaka uz malu mogućnost za poneki lokalni pljusak i grmljavinu. Vjetar slab, a na otvorenom moru srednjeg i južnog Jadrana puhat će do umjeren sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙