FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 11. travnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Oprezno treba voziti po mokrim i skliskim cestama mjestimice u Istri, Gorskom kotaru, na širem riječkom području i središnjoj Hrvatskoj. Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik zatvoren je ulazni krak čvora Ravča, u smjeru Dubrovnika. Dvosmjerno se vozi zbog radova između čvorova Zagvozd i Ravča, u dužini od oko 5 km (od 452. + 420 do 457. km), između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica (na 235. km). Kroz tunele Grič i Malu Kapelu vozi se jednom cijevi dvosmjerno. Dvosmjerno se vozi i autocestom A3 Bregana-Lipovac, između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad na mostu Nova Zelina (59. km). Na autocesti A6 Rijeka - Zagreb do 18 sati kroz tunel Sleme vozi se usporeno jednim trakom u oba smjera. Za sav promet zatvorena je državna cesta D1 na dionici Veliko Trgovišće-Luka. Preporučen obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Zabok. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Bregana i Pasjak. Na ostalim prijelazima nema poteškoća. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Pretežno oblačno povremeno s kišom. Glavnina kiše, ponegdje obilnije uz grmljavinu, očekuje se poslijepodne na sjevernom Jadranu, u Gorskom kotaru i Lici, drugdje navečer i u noći. Djelomice sunčano bit će prijepodne u istočnoj Slavoniji i na južnom dijelu Jadrana. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, poslijepodne u Slavoniji jugoistočni. Na Jadranu će puhati umjereno i jako, sredinom dana ponegdje olujno jugo. Krajem dana će na sjevernom, u noći i na srednjem Jadranu okrenuti na jugozapadnjak i zapadnjak. Najviša temperatura većinom između 13 i 18 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙