FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 26. travnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Gorskom kotaru. Jak vjetar povremeno otežava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između mosta Bajer i čvora Vrbovsko. Zbog radova do daljnjeg je zatvorena državna cesta D1 između Knina i Biskupije, a obilazak je preko Drniša i Muća. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između naplatnih postaja Lučko i čvora Bosiljevo, u smjeru Rijeke, vozi se jednim trakom od 1.+500 do 2.+500 km i kroz tunel Sveti Marko (od 46.+300 do 47.+500). Na autocesti A1, promet teče dvosmjerno na dvije dionice između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica (od 229. +800 do 227. +100 km i na 235. km). Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog radova na mostu Krapina u zoni čvora Zaprešić, u oba smjera, zatvoreni su zaustavni i vozni trak. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba zatvoren je priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Na nadvožnjaku u čvoru Krapina vozi se naizmjence, uz privremenu prometnu signalizaciju. Dvosmjerno se vozi autocestom A3 Bregana-Lipovac, između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad na mostu Nova Zelina (59. km) te od 105 do 104. km zbog radova na mostu Kutinica. Na graničnom prijelazu Kaštel povremeno je pojačan promet osobnih vozila u oba smjera. Pojačan je promet teretnih vozila na Bregani u oba smjera, na Bajakovu na izlazu, a na Macelju na ulazu u zemlju. Zbog prosvjeda prekinut je promet na graničnom prijelazu Tovarnik. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano, ujutro ponegdje u kopnenim predjelima uz mogućnost za kratkotrajnu maglu. Vjetar slab i umjeren južni i jugozapadni koji će mjestimice u sjeverozapadnim i gorskim krajevima biti i jak. Na Jadranu slabo i umjereno jugo i jugozapadnjak, na krajnjem jugu i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 17 do 23 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp/xnkot yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙