FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 25. travnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Ceste su mjestimice vlažne i skliske u Slavoniji, Lici, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju i unutrašnjosti Dalmacije. Na autocesti A1, promet teče dvosmjerno na dvije dionice između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između naplatnih postaja Lučko i čvora Bosiljevo, u smjeru Rijeke, vozi se jednim trakom na tri dionice. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog radova na mostu Krapina u zoni čvora Zaprešić, u oba smjera, zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Dvosmjerno se vozi autocestom A3 Bregana-Lipovac između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad na mostu Nova Zelina te od 105. do 104. km zbog radova na mostu Kutinica. Od 8 do 18 sati zbog razminiranja povremeno se zatvara državna cesta D422 Babindub - zračna luka Zemunik. Vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata.

ZAGREB - Promjenjivo oblačno, mjestimice s kišom uz mogućnost grmljavine. Sredinom dana i poslijepodne u većini krajeva pretežno sunčano, a do kraja dana postupno će se razvedriti i na istoku i jugu zemlje. Vjetar uglavnom slab, a na Jadranu slab do umjeren prijepodne sjeverozapadnjak i zapadnjak, a prema kraju dana u okretanju na jugo. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 14 i 21 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp/xnkot yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙