FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 27. travnja

Autor: uand
ZAGREB, 27. travnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 27. travnja koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Sjednica Vlade Republike Hrvatske (10 sati, Banski dvori, Trg. sv. Marka 2).

OSIJEK - Ministrica kulture Andrea Zlatar Violić održat će u Osijeku radni sastanak s predstavnicima državnih, gradskih ustanova u kulturi i nevladinih udruga (14,30 sati, prostorije Hrvatskog narodnog kazališta (HNK). Obraćanje medijima predviđa se za 16 sati.

ZAGREB - Suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu za ratno profiterstvo u slučaju Hypo i primanje mita u slučaju Ina-MOL nastavlja se na zagrebačkom Županijskom sudu svjedočenjem njegovog bivšeg glasnogovornika i suoptuženika u aferi "Fimi media" Ratka Mačeka i Vesne Špoljarić iz Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja (9,30 sati, Zrinjevac 5).

ZAGREB - Savez samostalnih sindikata Hrvatske na tradicionalnom prvosvibanjskom primanju uručit će glavnu nagradu SSSH-a 'Srce sindikalne solidarnosti' za 2012. godinu te osam povelja 'Srce sindikalne solidarnosti'. Kako je najavljeno, na provosvibanjskom primanju SSSH sudjelovat će i predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, predsjednik Hrvatskog sabora Boris Šprem i ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić (11,00 sati, Radnički dom, Krešimirov trg 2).

ZAPREŠIĆ - Susret 28. kola Prve hrvatske nogometne lige između zaprešićkog Intera i Hajduka (18.00 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙