FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 18. travnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog udara bure na Jadranskoj magistrali (D 8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupinu). Od danas u 8 sati do 27. travnja bit će zatvorena državna cesta D1 Knin – Biskupija. Obilazak je: D33 Knin- Drniš- Muć- Klis i obrnuto. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog radova na mostu Krapina u zoni čvora Zaprešić, u oba smjera, zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Na nadvožnjaku u čvoru Krapina vozi se naizmjence pomoću prometne signalizacije. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja, no zbog štrajka radnika u javnom sektoru u Sloveniji, moguće su poteškoće na graničnim prijelazima s Hrvatskom, posebice u prometu teretnih vozila.

ZAGREB - U unutrašnjosti promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Smo ponegdje, uglavnom u Podunavlju i Posavini, može pasti vrlo malo kiše. Na Jadranu djelomice ili pretežno sunčano. Poslijepodne i navečer na sjevernom Jadranu jače naoblačenje, do kraja dana ponegdje kiša. Vjetar na kopnu uglavnom slab, na Jadranu posvuda većinom umjeren, na južnom dijelu i jak sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 12 do 17 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙