FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 31. ožujka 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik zatvoren je ulazni krak čvora Ravča, u smjeru Dubrovnika. Dvosmjerno se vozi zbog radova između čvorova Zagvozd i Ravča, u dužini od oko 5 km (od 452. + 420 do 457. km), te između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica (na 235. i od 229. do 227.km). Dvosmjerno, južnom stranom kolnika, se vozi i autocestom A3 Bregana-Lipovac, između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad na mostu Nova Zelina (59. km). Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Tuhobić u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom. Zbog razminiranja, od 8 do 18 sati zatvara se D59 na dionici Pirovac-Bribirske Mostine između odvojka za autocestu A1 i raskrižja s državnom cestom D27 (obilazak je moguć cestom: Gaćelezi-Čista Mala). Vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 minuta. Danas od 11 do 18 sati zbog redovnog održavanja bit će zatvorena brza cesta Solin-Klis, a obilazak je starom kliškom cestom. Na graničnim prijelazima Macelj i Bregana pojačan je ulazak osobnih vozila, a na Pasjaku, Županji i Bajakovu izlazak. Na Kaštelu je promet povremeno pojačan u oba smjera.

ZAGREB - Pretežno sunčano. U sjevernim i istočnim krajevima povremeno se očekuje umjerena naoblaka, a navečer je u Podravini i Slavoniji ponegdje moguća i vrlo slaba kiša. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni, na Jadranu jugo. Najviša temperatura uglavnom od 18 do 23 stupnja Celzijeva.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙