FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dani psihijatrije u Vinkovcima

Autor: gvin<Goran Čorkalo
VINKOVCI, 20. travnja 2012. (Hina) - U povodu 40. obljetnice Odjela za neuropsihijatriju Opće bolnice u Vinkovcima danas su u tome gradu otvoreni Prvi vinkovački dani psihijatrije, stručni skup na kojem će se dva dana obrađivati ovisnost s posebnim osvrtom na alkoholizam.

Otvarajući skup, voditelj Odjela za neuropsihijatriju Nikola Drobnjak rekao je kako je cilj da stručni skup postane tradicionalno okupljanje ponajprije djelatnika akutnih psihijatrijskih odjela pri općim i županijskim bolnicama, ali i ostalih mjerodavnih institucija kako bi zajedničkim snagama, promišljanjima i uzajamnim pomaganjem razvijali socijalni pravac u psihijatriji te kako bi načinili pomak izvan okvira odjela i razvili suradnju s pacijentima i svima onima koji su u potrebi.

Prve vinkovačke dane psihijatrije organiziraju Odjel za neuropsihijatriju Opće bolnice u Vinkovcima i vinkovački Centar za unaprjeđenje duševnog zdravlja i promicanje kvalitete življenja "Duša", a na skupu sudjeluje 30-ak stručnjaka iz područja psihijatrije, drugih grana medicine, psihologa, pedagoga i policijskih stručnjaka koji se bave problematikom ovisnosti.

(Hina) xgvin ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙