FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 17. travnja 2012. (Hina) - Vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za utorak, 17. travnja.

ZAGREB - Zbog bure, za sva vozila zatvorene su: dionica autoceste A1 između čvorova Gornja Ploča i Posedarje, obilazak je državnim cestama preko Lovinca, Gračaca i Obrovca (D522, D50 i D27), te državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački. Samo za osobna vozila otvoreni su: dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (ostali voze obilazno starom cestom kroz Gorski kotar - D3) i Jadranska magistrala ( D8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene i Paški most. Na Krčkom mostu zabrana je prometovanja za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina), a na Jadranskoj magistrali od Bakra do Karlobaga (D8) dodatno i za dostavna vozila, te vozila s natkrivenim tovarnim prostorom (I. i II. skupina). Zbog prevrnute kamionske prikolice na državnoj cesti D27 Gračac- Obrovac na predjelu Muškovci vozi se otežano, jednim kolničkim trakom. U prekidu su trajektna linija: Prizna- Žigljen i katamaranske Novalja- Rab- Rijeka i Ubli-Vela Luka-Hvar-Split.

ZAGREB - U Slavoniji, Lici i na južnom Jadranu oblačno u početku uz mjestimičnu kišu, u gorju i malo snijega, a tijekom dana očekuje se postupno slabljenje i prestanak oborina. Na sjevernom i srednjem Jadranu te u Zagori razvedravanje, a do večeri je i u zapadnoj unutrašnjosti moguće kidanje naoblake. Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na većem dijelu Jadrana umjerena i jaka bura s olujnim udarima, poslijepodne će oslabiti, a na južnom umjeren i jak istočnjak i jugo. Najviša temperatura između 7 i 12, na Jadranu od 14 do 17 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙