FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

Autor: imli
ZAGREB, 12. travnja 2012. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 21 sat:

ZAGREB/REYKJAVIK - Hrvatska hokejaška reprezentacija iznenađujuće je poražena od Španjolske sa 2-3 (0-0, 1-1, 1-2) u današnjem susretu 1. kola Svjetskog prvenstva divizije II. skupine A, koje se održava na Islandu. Time su si naši hokejaši znatno otežali put do cilja, odnosno osvajanja prvog mjesta i ulaska u viši rang natjecanja. Nakon što je prva trećina završila bez golova, Hrvatska je povela pogotkom MaCaulaya (27:02), a do kraja druge trećine poravanao je Gonzalez (37:24). Hrvatska je ponovno povela kada je u 54. minuti zabio Sertich. No, onda nas je "pokopao" Munoz, prvo je zabio za 2-2 u 56. minuti, a samo tri sekunde prije kraja susreta Munoz je pogodio za pobjedu Španjolske. Danas još igraju Estonija - Srbija, te Island - Novi Zeland. U petak u 15.00 sati hokejaši Hrvatske igrat će protiv Estonije.

STRIJELCI: 1-0 MaCaulay (27:02), 1-1 Gonzalez (37:24), 2-1 Sertich (54:04), 2-2 Munoz (56:09), 2-3 Munoz (59:57).

KARLOVAC - Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) kaznila je doskorašnjeg predsjednika NK Karlovca Amirudina Talakića sa 22 mjeseca zabrane obavljanja bilo kakve funkcije u nogometu, potvrdio je Hini voditelj pravnih poslova HNS-a Vladimir Iveta. Razlog kazni su Talakićevi javni istupi, protivni kodeksu ponašanja u sportu, u kojima je on vrh HNS-a i Udruge prvoligaša "nazvao mafijom", a drugom prigodom "iznio klevetu da su klubovi koji su glasali za Markovića dobili po milijun kuna", kazao je Iveta. Talakić je najavio žalbu, iako je 27. ožujka podnio ostavku na svoju funkciju, a žalbom želi postići, da mu kazna može biti izrečena samo ako se dokaže da njegovi istupi nisu bili istiniti. "HNS time vrši odmazdu prema Klubu koji se priklonio Igoru Štimcu i ima za cilj da se mene skroz makne, pošto su dobili informaciju da smo se ovih dana Štimac i ja našli. A, i to je primjer koliko su disciplinska komisija i druga tijela HNS-a neovisna, jer se odmah sastanu čim Štimac popije kavu s nekim", kazao je Talakić i napomenuo kako se "mora žaliti da bi zaštitio i svoj dignitet i dignitet nogometa uopće".

LVOV - Predsjednik UEFA-e Michel Platini je nakon obilaska ukrajinskog grada Lvova, koji je u lipnju domaćin europskom nogometnom prvenstvu, izrazio nezadovoljstvo zbog visokih cijena hotelskog smještaja. "Nogomet se igra zbog navijača, a oni u Ukrajinu očito neće doći u velikom broju. Razlog za to su lopovi i prevaranti koji žele zaraditi na njihov račun povećanjem cijena hotelskog smještaja i do sto posto u zadnjih mjesec dana", ogorčen je Platini. Prvenstvo počinje 8. lipnja, a pored Lvova su gradovi domaćini Kijev, Harkov, Donjeck te u Poljskoj Varšava, Gdanjsk, Poznan i Vroclaw.

LIVERPOOL - Sportski direktor Liverpoola Damien Comolli podnio je ostavku u četvrtak nakon niza skupih transfera koji ovom engleskom prvoligašu nisu donijeli nikakve rezultate. Najveći neuspjeh je 35 milijuna funti vrijedan transfer napadača Andyja Carrolla, koji je došao iz Newcastle Uniteda kao zamjena za Fernanda Torresa u siječnju 2011. Stewart Downing i Jordan Henderson su također razočaravajući transferi. Comolli, bivši skaut Arsenala koji je kasnije postao sportski direktor u Tottenhamu, došao je u Liverpool u studenom 2010. kako bi nadgledao dovođenje novih igrača. Comollijev najveći uspjeh u Tottenhamu je bilo dovođenje welshkog nogometaša Garetha Balea iz Southamptona i Luke Modrića iz zagrebačkog Dinama.

HOUSTON - Legendarni američki biciklist Lance Armstrong, sedmerostruki pobjednik Tour de Francea, razmišlja o tome da u rujnu nastupi na utrci po Španjolskoj. Na Vuelti na kojoj bi vozio za momčad RadioSchack Armstrong ne računa na visoke rezultate nego bi se na njoj pripremao za triatlonsko natjecanje Ironman, javlja Velo News. Ovu vijest nije potvrdio ni Armstrong ni momčad Radioschack, ali izvori bliski biciklistu tvrde da je to sigurno. "Lance će 13. listopada nastupiti na finalu Ironmana i za to se namjerava pripremati na Vuelti. On ne računa na visoke rezultatske ciljeve, ali s njim je sve moguće. Njegov glavni cilj je priprema za triatlon, a nema bolje pripreme od natjecanja", izjavio je neimenovani izvor blizak Armstrongu.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙