FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Peti rođendan časopisa "Zagreb, moj grad"

Autor: mbuj
ZAGREB, 14. ožujka 2012. (Hina) - Časopis "Zagreb, moj grad" koji izlazi pet puta godišnje, besplatan je i distribuira se u sve gradske institucije, obilježava petu godišnjicu.

Svojim prilozima čitateljima predstavlja nekadašnji i aktualni Zagreb, njegov kulturni, gospodarski, politički, znanstveni i društveni život.

Počeo je izlaziti u ožujku 2007. godine, distribuira se u sve gradske institucije, hotele, muzeje, galerije, kazališta, glazbene ustanove, domove umirovljenika, škole, fakultete i dr., a financira se isključivo prodajom oglasnog prostora, navodi se na internetskoj stranici časopisa.

Povijesti Zagreba posvećene su rubrike Zagrebački gradonačelnici, Ulice i trgovi, Spomenici, Povijest zagrebačkog sporta, Priče sa zagrebačke periferije, Zagrepčani koje ne smijemo zaboraviti, Obljetnice i druge, a u svakom broju se objavljuju intervjui s osobama iz kulturnog, političkog ili gospodarskog života.

"Ukratko, pišemo o Zagrebu kakav je bio i kakav jest, a dakako da se u tim tekstovima počesto nazire i vizija o tome kakav bi Zagreb mogao biti. Časopis je svjedočanstvo o zagrebačkoj povijesti i njenim dubokim korijenima u europskoj prisutnosti i značaju", navode u časopisu "Zagreb, moj grad".

(Hina) xbma yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙