FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 13. ožujka 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, a kolnici su mokri i skliski u Slavoniji te vlažni u Lici, Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj. Zbog vjetra na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić i autoceste A1 od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila. Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik, zatvorena je dionica Vrgorac-Ravča u smjeru Zagreba, a kroz tunel Sveti Rok u smjeru Splita, vozi se jednim trakom (radovi na 232. km). Od južnog ulaza u tunel Sveti Rok (234. km) do južnog ulaza u tunel Čelinku (227. km), u dužini od 7 km, vozi se dvosmjerno, kolničkim trakom u smjeru Zagreba. Zbog radova u tunelu Hrastovec, na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, danas do 18 sati vozit će se dvosmjerno, kroz jednu tunelsku cijev, uz ograničenje brzine na 80 km/h. Zbog radova na autocesti A 6 u tunelima Javorova Kosa- Pod Vugleš u smjeru Zagreba zatvoren je vozni trak, a promet teče usporeno pretjecajnim. Prekinuta je trajektna linija Sumartin-Makarska.

ZAGREB - U kopnenim predjelima prevladavat će oblačno, mjestimice sa slabom kišom ili rosuljom. Prema kraju dana sa zapada djelomično razvedravanje. Na većem dijelu Jadranu pretežno sunčano, a prijepodne na sjevernom i srednjem dijelu ponegdje više oblaka, no uglavnom suho. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu bura, mjestimice i jaka, te sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 8 do 13, na Jadranu od 14 do 17 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙