FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 10 sati

Autor: spar
ZAGREB, 18. veljače 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - U većem dijelu unutrašnjosti, zbog niskih temperatura, moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Zbog prosvjeda mljekara u Zagrebu, prekinut je promet na Slavonskoj aveniji od križanja sa Čulinečkom do križanja sa Čavićevom ulicom, u smjeru zapada. Obilasci za sve koji iz smjera istoka (Ivanje Reke i Sesveta) kreću prema zapadu jesu: Čulinečkom i dalje prema Novoj Branimirovoj, Servisno-industrijskom cestom (uz Slavonsku aveniju) ili od čvora Ivanja Reka prema Zagrebačkoj obilaznici (A3). Iz istog razloga, za sav promet zatvorena je državna cesta D43 u Bjelovaru kod tvornice Sirela. Na autocesti A1 kroz tunel Mala Kapela u smjeru Splita vozi se jednim trakom, zbog radova. Zimski su uvjeti na pojedinim državnim cestama u Dalmaciji i unutrašnjosti Dalmacije. Obvezna je zimska oprema. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Na Jadranu i u zapadnim krajevima unutrašnjosti pretežno sunčano. U Slavoniji umjereno do znatno oblačno. Vjetar slab, na Jadranu slab do umjeren sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 5 do 10, na Jadranu od 9 do 14 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙