FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 27. veljače 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Državna cesta D54 Maslenica – Zaton Obrovački i autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorena je za sve skupine vozila. Zbog srušenog stabla i prevrnutog teretnog vozila osobna vozila Jadranskom magistralom D8 na ulazu u Makarsku voze naizmjence, a teretna iznad 7.5 tona i autobusi autocestom A1. Na dionici Jadranske magistrale D8 od Senja do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupinu). Zbog prosvjeda je prekinut promet: Čavićevom ulicom u Zagrebu, D2 u Suhopolju, D3 na obilaznici Čakovca (od skretanja za Ivanovec do skretanja za Čakovec jug), D51 u Ferovcu, te kod Nove Gradiške i skretanja prema Rešetarima (križanje D51-D313), D49 Slavonski Brod-Nova Gradiška (zbog čega je zatvoren čvor Lužani na autocesti A3 Bregana-Lipovac pa se promet preusmjerava na čvorove Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad), D524 u Letičanima ( sjeverna bjelovarska obilaznica). Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. U prekidu su linije Split-Bol-Jelsa, Lastovo-Vela Luka-Hvar-Split (s polaskom u 5,30 sati) i Lastovo-Split (s polaskom u 6,15 sati).

ZAGREB - U unutrašnjosti barem djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku te uglavnom bez oborina. Na Jadranu sunčano. Vjetar slab do umjeren, ponegdje u sjevernim krajevima i jak sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu umjerena do jaka, mjestimice na udare olujna bura i sjeverni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 3 do 8, a na Jadranu između 7 i 12 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙