FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 7. ožujka 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog jake bure autocesta A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica i Delnice otvorena je samo za osobna vozila. Na Jadranskoj magistrali (D8) od Senja do Karlobaga zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a od Bakra do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno i za dostavna vozila, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik, zatvorena je dionica Vrgorac-Ravča samo u smjeru Zagreba. Za sav promet zbog radova su zatvorene državne ceste: D1 u Lučkom, D22 Novi Marof-Sudovec, D38 na dionicama Ruševo-Đakovo i Pleternica-Vesela, D59 na dionicama Kapela-Dazlina i od Bribirskih Mostina do Krkovića, te D523 Križišće-Kraljevica (D501). Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je izlazak teretnih vozila. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - U većini krajeva sunčano, samo na južnom Jadranu prijepodne umjereno oblačno. Vjetar većinom slab istočni i jugoistočni. Na Jadranu ujutro umjerena i jaka, na sjevernom dijelu na udare i olujna bura, tijekom dana će oslabiti. Najviša dnevna temperatura zraka od 3 do 8, na Jadranu između 10 i 15°C.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙