FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Salapić o Izbornoj skupštini osječkoga HDZ-a

Autor: ivuc
OSIJEK, 8. ožujka 2012.(Hina) - Čelnici osječkoga Gradskog odbora HDZ-a izvijestili su danas da će sutrašnja Izborna skupština na kojoj će se izabrati novi predsjednik i vodstvo tog odbora značiti završetak izbornog ciklusa u HDZ-u na osječkom području.

Potpredsjednik osječkoga HDZ-a i jedan od kandidata za novog predsjednika Josip Salapić poručio je na konferenciji za novinare da od sutra "počinje novo vrijeme za osječki HDZ" te kako očekuje da će Izborna skupština poslati jasnu poruku o HDZ-u na području Osijeka i Osječko-baranjske županije. Dodao je kako je za članove Gradskog odbora predložio utemeljitelje HDZ-a, ali i članove stranačke mladeži jer je vrijeme da stranka "unese svježu krv u svoju politiku", i to ljude neopterećene prošlošću.

Rekao je kako će, bude li izabran za predsjednika, "poslati poruku o drukčijem HDZ-u, neopterećenom niskim udarcima, spletkama i blaćenjima jer želi da HDZ bude stranka koja će imati europski duh".

Želim da HDZ bude stranka koja će razgovarati sa svim političkim opcijama u Osijeku i koja će svojim stručnim i obrazovanim članovima dati šansu da svojim poštenjem i ljudskošću pridonesu boljem životu građana na ovom području, istaknuo je Salapić.

Zamoljen da komentira povatak Ivića Pašalića u HDZ, Salapić je rekao kako smatra da stranku trebaju voditi ljudi koji su pokazali da to mogu u najtežim trenutcima za stranku i Hrvatsku te je ponovio kako "bezrezervno podupire" predsjednicu stranke Jadranku Kosor.

(Hina) xivuc ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙