FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za subotu, 3. ožujka

Autor: ikut
ZAGREB, 3. ožujka 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 3. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Otvaranje Izborne skupštine i konferencije Mladih HNS-a koja se na temu "Dobrobiti EU – europske politike za hrvatske građane" održava u Zagrebu u subotu i nedjelju. EU ekonomija tema je o kojoj će mladim HNS-ovcima govoriti predsjednik HNS-a te prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić, o Hrvatskoj u EU govorit će im članica predsjedništva HNS-a te ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić, a o perspektivi mladih govorit će im predsjednik Središnjeg odbora HNS-a te ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak (11 sati, hotel International, Miramarska 24).

ZAGREB - Na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu održat će se svečani mimohod i postrojavanje postrojbi civilne zaštite opće namjene gradskih četvrti Grada Zagreba, članova zapovjedništava civilne zaštite gradskih četvrti Grada Zagreba i Interventne specijalističke postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske – zone Zagreb. Očekuje se oko 1000 pripadnika civilne zaštite. Svečani mimohod i postrojavanje postrojbi civilne zaštite organizira Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba zajedno s Državnom upravom za zaštitu i spašavanje (11 sati). Na Trgu bana Josipa Jelačića, u šatorima kraj Manduševca, održat će se i prezentacija sustava zaštite i spašavanja (opreme i sredstava), do 14 sati.

ZAGREB - Dodjelom nagrada završava službeni dio osmog međunarodnog festivala dokumentarnog filma - ZagrebDox, u okviru kojega je od 26. veljače u svim programima prikazano više od 150 filmova. Pedeset filmova u regionalnoj i međunarodnoj konkurenciji natjecali su se za Velike pečate i nagradu publike, te Mali pečat za autore do 35 godina starosti i nagradu "Movies that Matter" za najbolji film koji promiče ljudska prava (19 sati, Movieplex, Centar Kaptol, Nova Ves 17).

ZADAR - Utakmica 20. kola Prve HNL, Zadar – Šibenik (15 sati, stadion Stanovi).

ZAGREB - Utakmica 20. kola Prve HNL, Dinamo – Osijek (17,30 sati, stadion Maksimir).

Dežurni na desku FaH-a:

Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙