FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za četvrtak, 16. veljače

Autor: uand
ZAGREB, 16. veljače 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 16. veljače koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Hrvatski sabor će sjednicu nastaviti objedinjenom raspravom o "paketu" poreznih zakona. U "paketu" je pet prijedloga zakona, i to za izmjene zakona o PDV-u, o porezu na dobit, o porezu na dohodak, o doprinosima te o obveznom zdravstvenom osiguranju (12 sati, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Sjednica Vlade RH (10 sati, Banski dvori).

BEČ - Hrvatski premijer Zoran Milanović bit će počasni gost u loži austrijskog saveznog kancelara Wernera Saymanna na 56. balu u Bečkoj državnoj operi čuvenom "Opernballu".

ZAGREB - Svečano obilježavanje 10. obljetnice osnutka Hrvatske zaklade za znanost, kojoj će nazočan biti i predsjednik Hrvatskog sabora Boris Šprem (11 sati, Preporodna dvorana HAZU).

ZAGREB - Promocija knjige Zakon o radu - mišljenje ministarstva nadležnog za rad, koju su priredili Irena Cvitanović i Ilija Tadić iz Ministarstva rada i mirovinskog sustava. Autor predgovora je ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić, a uvoda Viktor Gotovac s Katedre za radno pravo zagrebačkog Pravnog fakulteta. O knjizi će govoriti autori i ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić (13 sati, Hrvatski novinarskim dom).

ZAGREB - Konferencija za novinare predstavnika javnih ovršitelja u vezi sa Zakonom o javnim ovršiteljima. Na konferenciji će govoriti predstavnik Javnih ovršitelja Igor Buruš, s Općinskog suda u Slavonskom Brodu i Dijana Butigan Granić, s Trgovačkog suda u Dubrovniku (11 sati, Europski dom).

ZAGREB - Na Skupštini Hrvatske gospodarske komore (HGK) razmotrit će se stanje u hrvatskom gospodarstvu, izvješće o radu HKG u 2011., prijedlog odluke o financiranju Komore za ovu godinu itd. (10 sati, HGK).

ZAGREB - Finalni susret Kup "Krešimir Ćosić" za košarkaše u Zagrebu (20 sati, dvorana u Trnskom).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙