FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za nedjelju, 19. veljače

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 19. veljače 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za nedjelju, 19. veljače koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - U posjet Zagrebu dolazi zamjenik američke državne tajnice William Burns. Visoki američki diplomat sastat će se s ministricom vanjskih i europskih poslova Vesnom Pusić (11 sati, MVEP, Trg N.Š.Zrinskog 7-8, izjave za medije u 12,20 sati), a primit će ga i Predsjednik Republike Ivo Josipović (14,30 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241). Burns u Zagreb stiže u sklopu višednevne turneje po zemljama regije tijekom koje je posjetio Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, a najavljen je i posjet Kosovu.

ZAGREB - Prva utakmica četvrtfinala doigravanja EBEL lige u hokeju na ledu između Medveščaka i Znojma (17.30 sati, Ledena dvorana Doma sportova).

RIJEKA - Velika Međunarodna karnevalska povorka ove godine će okupiti oko 8500 maškara organiziranih u 98 skupina, s ukupno 73 alegorijska kola. Sudjelovanje u povorci u središtu Rijeke, osim maškara iz Hrvatske, najavili su gosti iz Italije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije, a u grupi studentske organizacije AIESEC bit će delegati iz cijeloga svijeta (u 12 sati). Međunarodnom povorkom i potom paljenjem Pusta u riječkoj luci završit će 29. riječki karneval.

Dežurni na desku FaH-a:

Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙