FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 14. veljače

Autor: uand
ZAGREB, 14. veljače 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 14. veljače koje ćemo popratiti fotografijama

RAMALLAH - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović, koji se od nedjelje nalazi u višednevnom službenom posjetu Izraelu, posjetit će Palestinsku samoupravu i sastati se s palestinskim predsjednikom Mahmudom Abasom.

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora Boris Šprem prima mađarskog veleposlanika Gabora Ivana. Kako se očekuje, veleposlanik će predsjednika Sabora izvjestiti o rezultatima ratifikacije Ugovora o pristupanju RH Europskoj uniji u mađarskom parlamentu (10,30 sati, Hrvatski sabor, Banska soba, Sv. Marka 6).

ZAGREB - Prva sjednica Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Hrvatskog sabora. Na dnevnom redu je Izvješće o radu državnih odvjetništava u 2010. godini (12 sati, dvorana Ivana Mažuranića, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Svečano otvaranje novog krila Klinike za tumore. Prostor će otvoriti ministar zdravlja Rajko Ostojić u pratnji zamjenika Marijana Cesarika (11 sati, Klinika za tumore, Ilica 197).

ZAGREB - Hrvatski savez udruga proizvođača mlijeka najavio je da će u utorak u podne ispred "Dukata" u Zagrebu i "Sirele" u Bjelovaru početi prosvjedi mljekara koji za cilj imaju prisiliti prerađivače mlijeka da se tripartitnim ugovorom stvore modeli za valorizaciju proizvodne i otkupljivačke cijene sirovog mlijeka. Proizvođači sirovog mlijeka traže povlačenje Dukatove ponuđene otkupne cijene svježeg sirovog mlijeka za veljaču od 2,30 kune te zahtijevaju otkupnu cijenu mlijeka od 4,09 kuna po litri. (12 sati, Dukat, Marijana Čavića 9).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙