FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica Pusić u petak u Mađarskoj

Autor: ista
ZAGREB, 23. veljače 2012. (Hina) - Hrvatska ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić boravit će u petak u službenom posjetu Mađarskoj, gdje će razgovarati s najvišim mađarskim dužnosnicima te s predstavnicima hrvatske zajednice u Mađarskoj, priopćeno je iz MVEP-a.

Šefica hrvatske diplomacije razgovarat će mađarskim ministrom vanjskih poslova Janosem Martonyiem, te s predsjednikom Palom Schmittom, a predviđen je i sastanak s potpredsjednikom mađarske vlade i ministrom pravosuđa i javne uprave Tiborom Navracsicsem.

U mađarskom parlamentu ministrica Vesna Pusić također će se sastati s Matyasom Firtlom, predsjednikom Mađarsko-hrvatske skupine prijateljstva i zamjenikom predsjedavajućeg Odbora za europske poslove te članovima parlamentarne Mađarsko-hrvatske skupine prijateljstva.

Na kraju službenog posjeta predviđen je susret ministrice Vesne Pusić s predstavnicima hrvatske zajednice u Mađarskoj - predsjednikom Hrvatske državne samouprave Mišom Heppom i predsjednikom Saveza Hrvata u Mađarskoj Josom Ostrogoncem.

(Hina) xpp ynab

An unhandled error has occurred. Reload 🗙