FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi ciklus radionica HUB-a za građane

Autor: dduk
ZAGREB, 16. veljače 2012. (Hina) - Hrvatska udruga banaka (HUB) organizira novi ciklus radionica za građane u sklopu projekta Upravljanje osobnim financijama, pod nazivom "Štednja i ulaganje: Mudro je imati informacije", priopćio je HUB.

Radionice zajednički provode HUB i šest banaka članica - Erste&Steiermaerkische Bank, Hypo Alpe-Adria-Bank, Privredna banka Zagreb, Raiffeisenbank Austria, Volksbank i Zagrebačka banka.

Prva radionica održat će se u utorak, 21. veljače, u Zagrebu. Sudjelovanje je besplatno, ali prethodno se telefonom ili mailom treba javiti HUB-u. Radionice provode timovi od dvoje zaposlenika banaka, s predviđenim trajanjem od oko 90 minuta.

Sadržajno radionice pokrivaju osnove štednje i ulaganja, motivaciju za redovito vođenje evidencije osobnih financija te informaciju o osnovnim štednim proizvodima i ulaganjima i razlozima za vođenje osobnih financija. Polaznici mogu dobiti i informaciju na što trebaju obratiti pažnju pri odabiru vrste štednje i ulaganja.

U HUB-u upozoravaju da se pojedinačne financijske situacije ne rješavaju na radionicama niti nakon njih te da je za takvo što najbolji individualni stručni savjet u registriranoj financijskoj ustanovi kao što je banka.

HUB podsjeća da je u prethodnim ciklusima na 212 radionica za građane sudjelovalo oko 1.650 polaznika. Prema evidenciji HUB-a, većina polaznika radionica su žene.

HUB ujedno izvještava da je nakon četiri godine izvođenja radionice o upravljanju osobnim financijama, građanima na internetskim stranicama www.hub.hr, dostupna interaktivna radionica.

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙