FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Oznaka "Kvarner Family" za 170 privatnih iznajmljivača

Autor: hsup
OPATIJA, 24. siječnja 2012. (Hina) - Oznaku kvalitete obiteljskog smještaja "Kvarner Family", čiju je dodjelu u okviru istoimenog projekta pokrenula županijska uprava, a provodi Turistička zajednica, do sada su dobili smještajni objekti u vlasništvu 170 pružatelja smještaja u domaćinstvima na Kvarneru, doznaje se iz kvarnerske Turističke zajednice.

Riječ je o pilot projektu u Hrvatskoj s ciljem brendiranja apartmana i kuća za odmor privatnih iznajmljivača, a prva ploča s oznakom "Kvarner Family" postavljena je domaćinstvu u Malom Lošinju u srpnju prošle godine.

U skopu projekta određen je sustav s osnovnim kriterijima, a to su uređenje okoliša, ugodno opremljen interijer, prepoznatljivost objekta, poštivanje tradicije, vjernost gostiju, doživljaj domaćinskog i obiteljskog ugođaja, usavršavanje i stalna adukacija.

Od siječnja do svibnja ove godine županijska Turistička zajednica provest će više edukativnih radionica za vlasnike objekata za pružanje usluga smještaja u domaćinstvima.

U programu radionica su unapređenje sigurnosti gostiju, projekt "Kvarner Family", zakonska regulativa, promidžba i druge teme. Predviđen je i praktični dio, uređivanje soba, posluživanje, prijem gostiju i drugo.

U obiteljskom smještaju na Kvarneru ima 95.400 stalnih postelja, što je 54 posto od ukupnih smještajnih kapaciteta na tom području.

(Hina) xhsup yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙