FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 16. veljače 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog jakog vjetra autocestom A6 Rijeka- Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke prometuju samo osobna vozila, za sva ostala obilazak je starom cestom D3 kroz Gorski kotar. U smjeru Zagreba nema poteškoća. Na autocesti A1 od čvora Maslenica do južnog dijela tunela Sveti Rok brzina je ograničena na 60km/h zbog jakih bočnih udara vjetra, a magla smanjuje vidljivost od čvora Gospić do tunela Sveti Rok. Na autocesti A1 tunelom Sveti Marko u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom. Od 16. veljače do 21. veljače svakodnevno od 8 do 17 sati zbog razminiranja cestovnog pojasa moguće je povremeno zatvaranje državne ceste D54 na dionici Jasenice- Zaton Obrovački. Za sav promet zatvorene su državne ceste: D42 Josipdol- Saborsko-Poljanak, D425 Čeveljuša-Karamatići i D506 Dobroselo-Mazin. Samo za osobna vozila otvorena je ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac. Zbog prosvjeda na državnoj cesti D43 u Bjelovaru, kod tvornice Sirela vozi se usporeno jednim trakom. Poteškoće zbog prosvjednika su i u Zagrebu na križanju Čavićeve i Slavonske avenije. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - U većem dijelu zemlje pretežno sunčano. Umjereno do znatno oblačno bit će u Slavoniji i ponegdje u Lici uz mogućnost slabe susnježice i snijega, a slabe oborine moguće su još ujutro i u južnoj Dalmaciji. Puhat će slab i umjeren, u gorju te Slavoniji i Baranji mjestimice jak sjeverozapadni i sjeverni vjetar. Na Jadranu umjerena i jaka bura i tramontana, posebice u Dalmaciji. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 0 do 5, a na Jadranu između 6 i 11 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙