FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 26. siječnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog orkanske bure dionica autoceste A1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica zatvorena je za sav promet. Na Jadranskoj magistrali (D8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle (I. skupina) te za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupina). Zbog radova na dionici D 1 Solin-Klis promet će biti obustavljen od 13 do 13,30 sati. Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Vrgorac i Ravča u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom D62 Vrgorac-Ravča. Kroz tunel Mala Kapela vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. U prekidu je trajektna linija Sumartin-Makarska i katamaranske Lastovo-Split i Korčula-Hvar-Split.

ZAGREB - Sunčano. U unutrašnjosti povremeno mala, većinom na krajnjem istoku i umjerena naoblaka. Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeverozapadni, u gorju sjeveroistočni, mjestimice i jak. Na Jadranu umjerena i jaka, osobito u Dalmaciji ponegdje olujna bura, na otvorenome sjeverac, postupno će slabjeti prema kraju dana. Najviša dnevna temperatura uglavnom između -1 i 4, na Jadranu od 6 do 11 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙