FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 18. siječnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima mjestimice u Slavoniji, te zbog moguće poledice posebice na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti. Na autocesti A1, kroz tunel Mala Kapela vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi, a do 20. veljače zbog radova na nadvožnjaku Drvenik za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Vrgorac i Ravča u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom D62 Vrgorac-Ravča. U smjeru Dubrovnika vozi se nesmetano. Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 40 tona voze preko lansirnog mosta, ostali autocestom A2 Zagreb-Macelj preko čvora Sveti Križ Začretje. Dionicom ceste D1 Knin-Sinj, između Knina i Biskupije promet je dopušten svim vozilima, a zbog radova će se, po potrebi, promet regulirati uz privremenu prometnu signalizaciju. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Svi trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano, osobito na Jadranu. U većini kopnenih krajeva jutro, u Slavoniji i prijepodne pretežno oblačno, a vrlo malo snijega očekuje se samo ponegdje u Slavoniji i Baranji. Vjetar slab, poslijepodne do umjeren jugozapadni, u Slavoniji većinom umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu ujutro uz obalu slaba do umjerena, na južnom dijelu mjestimice jaka bura, na otvorenom moru većinom umjeren sjeverozapadnjak, na južnom dijelu i jak sjeverac. Najviša temperatura zraka između 4 i 9, na Jadranu od 9 do 13 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙