FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 1. veljače 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog olujne bure dionice autocesta A 1 od čvora Sveti Rok do Maslenice i A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice te Jadranska magistrala D8 od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zatvorene su za sav promet. Jadranskom magistralom D8 od Bakra do Karlobaga smiju voziti samo osobna vozila. Na Krčkom mostu promet je zabranjen za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama ( I. skupina). Zbog zimskih je uvjeta zabranjen promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u u Lici, u Gorskom kotaru na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo 2 i Delnice i drugim cestama na području Delnica i Vrbovskog; na sjevernom Primorju na širem području i zaleđu Rijeke, na Jelenju i Čavlima te otocima Rabu, Krku, Cresu i Lošinju; u Istri na području Labina i Ćićarije. Vozače HAK upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme. Na graničnim prijelazima nema poteškoća. Trajekt na liniji Prizna-Žigljen ne plovi, a u prekidu su katamaranske linije iz Rijeke prema Lošinju i Novalji. Trajekt na liniji Valbiska-Lopar prevozi samo osobna vozila, a Brestova-Porozina vozila do pet tona. Otkazan je polazak trajekta iz Splita za Vis u 10,30.

ZAGREB - Na sjevernom Jadranu, u Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije većinom oblačno mjestimice sa snijegom, a na otocima i uz obalu južnog dijela Jadrana uglavnom kišom. U sjeverozapadnom području i Slavoniji umjereno do znatno oblačno i uglavnom suho. Bit će vjetrovito i hladno. Puhat će umjeren sjeveroistočni, u Slavoniji i Baranji umjeren i jak istočni vjetar, na sjevernom Jadranu jaka i olujna bura, na srednjem istočnjak, a na južnom jugo. Najviša temperatura zraka od -6 do -1, na sjevernom dijelu Jadrana od 1 do 5, a na južnom između 5 i 10 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp/xnkot yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙