FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 14. veljače 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zimski uvjeti, zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu, još su na snazi na pojedinim državnim cestama u Lici, Gorskom kotaru, središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji. U većem dijelu zemlje kolnici su vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica. Magla mjestimice dodatno smanjuje vidljivost u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, posebice na dionici autoceste A4 Zagreb-Goričan od Goričana do Varaždina. Za sav promet zatvorene su državne ceste D425 Čeveljuša-Karamatići i D506 Dobroselo-Mazin, a samo za osobna vozila otvorene su D25 Gospić-Karlobag i ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano, osobito na sjevernom i srednjem Jadranu. U kopnenom području mjestimice niski oblaci, ujutro i magla, a na južnom Jadranu većinom umjerena naoblaka. Vjetar slab sjeverozapadni, poslijepodne će okrenuti na jugozapadni. Na Jadranu slaba, na sjevernom dijelu umjerena bura, podno Velebita s jakim udarima, sredinom dana će na otvorenom moru okrenuti na umjeren do jak sjeverozapadnjak. Najviša temperatura od -4 do 1, na Jadranu između 4 i 9 stupnjeva Celzijevih. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙