FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme

Autor: jnah
ZAGREB, 23. siječnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni, te skliski u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od čvora Oštrovica do tunela Sleme, kao i na širem području Pasjaka. Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Vrgorac i Ravča u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom D62 Vrgorac-Ravča. Kroz tunel Mala Kapela vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 40 tona voze preko zamjenskog mosta (lansirni), ostali autocestom A2 Zagreb-Macelj preko čvora Sveti Križ Začretje.

ZAGREB - Na sjevernom Jadranu i u gorskoj Hrvatskoj umjereno i pretežno oblačno s mjestimičnom kišom, češćom poslijepodne. Drugdje djelomice sunčano, a prema kraju dana jače naoblačenje mjestimice s kišom, a u noći u višem gorju ponegdje i snijegom. Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni, na Jadranu slab i umjeren istočnjak i jugo. Najviša dnevna temperatura zraka od 7 do 13, na Jadranu između 10 i 15 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙