FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nastave u Šibensko-kninskoj županiji nema do ponedjeljka

Autor: jdev
ŠIBENIK , 8. veljače 2012. (Hina) - Zbog niskih temperatura te najave novog vala hladnoće i snijega, šibensko-kninski župan Goran Pauk odlučio je danas da u četvrtak i petak, 9. i 10. veljače, neće biti nastave u svim osnovnim i srednjim školama u županiji.

Redovita nastava počet će u ponedjeljak, 13. veljače.

Odmah početkom tjedna sastat će se ravnatelji svih osnovnih i srednjih škola i zajedno s mjerodavnim službama za školstvo grada Šibenika i županije donijeti plan nadoknade nastave.

Odluka je donesena nakon procjene o uvjetima koji vladaju u školama i na putu do škole uvažavajući ponajprije sigurnost i zdravlje djece, poručili su iz ureda župana.

Šibenska gradska uprava, zbog drugog vala hladnoće koji meteorolozi najavljuju za ovaj vikend, zatražila je od građana da ne parkiraju vozila uz kontejnere za otpad, posred ulica, na pješačkim prolazima i na prilazima važnijim institucijama kao što su bolnica, vatrogasci, dežurni vrtići i jaslice.

Građanima koji redovito uzimaju lijekove savjetuje se da se na vrijeme opskrbe.

Iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje jutros su izvijestili kako se stanje na području Šibensko-kninske županije pomalo stabilizira.

Iako je vjetar ponovno nanio snijeg na očišćene ceste, one su jučer očišćene i većina ih je prohodna.

Normaliziralo se stanje i u najkritičnijim područjima u županijskome zaleđu, izvijestili su iz DUZS-a.

Na području općina Kistanja i Promine rade tri stroja za čišćenje, a na većini cesta promet teče neometano.

Ralice se još probijaju do zaselaka Milović Polja i Moseća Gornjeg, na području ružićke općine, a DUZS obavještava da će se tijekom dana do njih organizirati dostava brašna i lijekova na saonicama i magarcima.

(Hina) xjdev ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙