FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula osigurala privremeni smještaj beskućnicima

Autor: dspo
PULA, 2. veljače 2012.(Hina) - S obzirom na veliku hladnoću i izrazito vjetrovito vrijeme jučer u Puli te zbog loše vremenske prognoze sljedećih dana, Stožer za zaštitu i spašavanje grada Pule donio je odluku o privremenom smještaju beskućnika i osoba bez osiguranog smještaja na području Pule, priopćila je danas služba za odnose s javnošću grada Pule.

Kako se navodi, na mjestu negdašnjeg Doma za psihički bolesne odrasle osobe "Vila Maria", grad je osigurao posebnu prostoriju za privremeni boravak beskućnika, a za smještaj osoba pobrinut će se volonteri pulskoga Gradskog društva Crvenog križa. Prostorija za prihvat potpuno će biti spremna tijekom dana, a grad je svima osigurao čaj i topli obrok.

Svi zainteresirani za privremeni prihvat mogu se osobno javiti u Dom "Vila Maria" te gradskome Crvenom križu.

Gradu Puli u toj su akciji pomogli pulsko Gradsko društvo Crvenog križa, istarska Policijska uprava, pulski Centar za socijalnu skrb i crkva Gospe od Mora, koja je ustupila prostoriju na privremeno korištenje, te volonteri udruge "Naš san njihov osmijeh" i mnogi građani koji su donacijama omogućili da se prostorija uredi za smještaj beskućnika, doznaje se u gradu Puli.

(Hina) xdspo yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙