FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dodijeljene nagrade grada Dubrovnika

Autor: hspa
DUBROVNIK, 28. siječnja 2012. (Hina) - U Dubrovniku je danas održana sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika na kojoj su vijećnici odlučili o nagradama grada. Tako će Nagrada grada za životno djelo biti dodijeljena rektoru Sveučilišta u Dubrovniku Mateu Milkoviću i to za izniman doprinos razvoju Sveučilišta te posmrtno prof. dr. Adamu Benoviću za njegov doprinos razvoju prirodnih znanosti.

Dodijeljeno je i 6 godišnjih nagrada, a dobit će ih prof. dr. Ivica Martinović za izniman doprinos u promicanju znanosti, Jozo Serdarević za izniman doprinos u odgoju i obrazovanju te dr. Nikola Tolj za izniman doprinos u povijesnim istraživanjima.

Dubrovački Trombunjeri dobit će nagradu za izniman doprinos u očuvanju tradicije, mješovita klapa Mareta za očuvanje i popularizaciju klapske pjesme, a Hrvatski radio Radio Dubrovnik za uspješno promicanje grada Dubrovnika.

Nagrade će biti uručene na svečanoj sjednici Gradskoga vijeća na Kandeloru 2. veljače u prigodi proslave Dana Grada Dubrovnika i njegova zaštitnika blagdana Sv. Vlaha.

(Hina) xddub ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙