FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Regionalna kongresna nagrada Centru za poslovni turizam

Autor: tmis
ZAGREB, 23. siječnja 2012. (Hina) - Zagrebački Centar za poslovni turizam sa svojim projektom portalom PoslovniTurizam.com dobitnik je regionalne nagrade "Meetings Star" za 2011. koja im je dodijeljena tijekom nedavno održane kongresne burze Conventa u Ljubljani, izvijestili su danas iz tog Centra.

Kongresna burza Conventa u Ljubljani, održana prošlog tjedna, jedna je od najvažnijih kongresnih burzi za područje jugoistočne Europe pa je nagrada portalu Poslovni turizam još važnija, ističe voditeljica tog projekta u Centru za poslovni turizam Daniela Kos.

Regionalnu nagradu "Meetings Star" Poslovni turizam dobio je za iznimna ostvarenja u kongresnom turizmu jugoistočne Europe, a dodjeljuje ju međunarodni specijalizirani časopis Kongres, i to u području marketinške komunikacije destinacija, kongresa, evenata i dobavljača kongresnih usluga.

Osim Poslovnog turizma odnosno Centra za poslovni turizam, koji je nagradu dobio u kategoriji najbolje marketinška agencije 2011. u kongresnoj industriji, nagrade su još dobili direktor Kongresnog ureda Srbije Miloš Milovanović kao marketinška osoba 2011., Anže Čokl iz Bohinj Park Eko Hotela kao mlada nada kongresne industrije te Kuća gastronomije i catering Jezeršek za kampanju "Okusi svijet".

Na Conventi je dodijeljeno i priznanje "Conventa Hall of Fame" za profesionalce zaslužne za ukupan razvoj regionalne kongresne industrije koju je prošlogodišnji dobitnik direktor Hrvatskog kongresnog i insentiv ureda Nik Račić predao direktoru hotela Grand Hotel Union i Hotela Lev u Ljubljani Bogdanu Lipovšeku.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙