FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski proizvođači parketa na međunarodnom sajmu podnih obloga "Domotex 2012"

Autor: tper
ZAGREB, 13. siječnja 2012. (Hina) - Na Međunarodnom sajmu podnih obloga "Domotex 2012", koji se održava od 14. do 17. siječnja u njemačkom gradu Hannoveru, predstavit će se i devet hrvatskih proizvođača parketa, izvjestili su danas iz Hrvatske gospodarske komore (HGK) koja je organizator nastupa hrvatskih tvrtki na tom sajmu.

Koliko je za naše tvrtke važan nastup na tom najvećem i najmodernijem sajmu parketa u Europi dokazuju Parketi Požgaj i Pan Parket koji su zahvaljujući proizvodnji visokokvalitetnog dvoslojnog i troslojnog parketa, koji je trenutno najzastupljeniji na europskom tržištu, ali i kontinuiranim nastupima na tome i sličnim sajmovima, uspjeli izgradili prepoznatljivost i brand svojih tvrtki na tržištu EU-a, kazao je pomoćnik direktorice Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo HGK Rajko Ružička.

Koristeći modernu tehnologiju te hrast, najvredniju hrvatsku sirovinu, naši proizvođači parketa ne samo da su u korak s trendovima potražnje na stranim tržištima već su postigli i visoku konkurentnost, istaknuo je.

Treba spomenuti i ostale tvrtke poput Galekovića, Spačve, Drvoproizvoda, Mopara i Lipe koji su predvodnici u proizvodnji klasičnog parketa, ali i svjetskih trendova u proizvodnji termoparketa i termo podnih obloga, rekao je Ružička.

Na površini od 425 četvornih metara izlagat će Lipa d.o.o., Mopar d.o.o., Pan parket d.o.o., Parketi Požgaj d.o.o., Spačva d.d., Drvoproizvod d.d., PPS Galeković, Exportdrvo d.d. te Slavonija DI d.o.o.

Sajam podnih obloga "Domotex 2012" jedan je od najvećih i najznačajnijih svjetskih sajmova podnih obloga na kojem je prošle godine izlagalo više od 1.300 izlagača iz cijeloga svijeta, a posjetilo ga je oko 38.000 posjetitelja iz 87 zemalja.

(Hina) xtp ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙