FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 22. prosinca

Autor: dsta
ZAGREB, 22. prosinca 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 22. prosinca.

ZAGREB - U Hrvatskoj gospodarskoj komori bit će dodjeljene nagrade za najbolje dionice te investicijske fondove i društva za upravljanje otvorenim investicijskim fondovima na hrvatskom tržištu kapitala - "Zlatna dionica godine" i "Zlatni udio godine". Manifestaciju tradicionalno organiziraju Zagrebačka burza, Udruženje društava za upravljanje investicijskim fondovima pri HGK i tvrtka Kapital klub te po prvi put ove godine Hina i produkcijska kuća Media servis (15,30 sati, Vijećnica HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatske gospodarske komore izvijestit će na konferenciji za novinare o rezultatima ovogodišnjeg izdanja akcije "Kupujmo hrvatsko" koja se provodi već 14 godina i nastoji promovirati kvalitetne domaće proizvode, nositelje znakova "Izvorno hrvatsko" i "Hrvatska kvaliteta" (12 sati, Bijeli salon HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Fizički obujam građevinskih radova u Hrvatskoj u listopadu je u odnosu na isti prošlogodišnji mjesec bio manji za 9,7 posto, pokazuju kalendarski prilagođeni indeksi koje je objavio Državni zavod za statistiku. Listopad je bio 31. uzastopni mjesec u kojem je fizički obujam građevinskih radova mjeren odrađenim satima radnika na gradilištima pao na godišnjoj razini. Prema desezoniranim indeksima, građevinski radovi u listopadu bili su manji u odnosu na rujan za 2,3 posto.

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙