FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Muenchenski sajmovi u 2012. - iz Hrvatske više od 3.000 posjetitelja

Autor: dmar
ZAGREB, 15. prosinca 2011. (Hina) - Na četrdesetak stručnih sajmova u organizaciji Međunarodnog sajma Muenchen u idućoj godini očekuje se oko dva milijuna posjetitelja, od čega više od 3.000 posjetitelja iz Hrvatske, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare tvrtke Belimpex, generalnog zastupnika Međunarodnog sajma Muenchen.

U 2012. muenchenski sajam planira podići još dva paviljona, uz sadašnjih 16 paviljona, kako bi nadmašio ovogodišnji rekord od 1,7 milijuna posjetitelja koji su donijeli promet od 181 milijun eura, najavio je direktor Belimpexa Ante Belan.

Iz Hrvatske je ove godine na 11 sajmova sudjelovalo četrdesetak izlagača, a zabilježno je oko 3000 posjetitelja. U 2012. hrvatski izlagači sudjelovat će na osam sajmova posvećenih graditeljstvu, optičkoj industriji, turizmu, obrtu, ekologiji, pekarstvu i nekretninama, a Belan procjenjuje da će iz naše zemlje doći više od 3000 stručnih posjetitelja.

Hrvatski posjet mogao bi nadmašiti ovogodišnji prvenstveno zbog vodećeg svjetskog sajma za gospodarenje vodama, otpadnim vodama, otpadom i sirovinama Ifat Entsorga, koji će se održati u svibnju, a očekuje se da će po prvi puta zauzeti sve paviljone sajma.

Osim u Njemačkoj, Međunarodni sajam Muenchen organizira priredbe i u inozemstvu, pa tako organizira stručne sajmove u Indiji (Mumbai), Turskoj (Istambul) i Južnoj Africi (Johannesburg), kao i u Rusiji, na Bliskom Istoku i u Južnoj Americi.

(Hina) xmd ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙