FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Edi Černjul na čelu Uprave Riviere Adria umjesto V. Ostojića

Autor: tmis
ZAGREB, 22. prosinca 2011. (Hina) - Novi predsjednik Uprave turističke tvrtke Riviere Adria d.d. iz Poreča od 1. siječnja iduće godine bit će Edi Černjul, dosadašnji član Uprave te tvrtke, koji će na toj poziciji zamijeniti Veljka Ostojića zbog njegovog preuzimanja dužnosti ministra turizma, izvijestili su danas iz tvrtke Valamar u sklopu koje posluje Riviera Adria.

Černjul je član Uprave Riviera Adrije bio od 1. rujna ove godine kada je i službeno registrirana ta tvrtka nastala spajanjem turističkih tvrtki Riviera Poreč, Rabac i Zlatni otok.

Prije Riviere Černjul je dugo godina bio predsjednik Uprave tvrtke Rabac d.d., obnašao je i brojne funkcije u lokalnoj samoupravi te nekoliko turističkih zajednica.

Povodom imenovanja na čelo Uprave Riviera Adrije Černjul je kazao da mu je "čast preuzeti kormilo najveće hrvatske turističke tvrtke, koja posjeduje 17 hotela, osam turističkih naselja i sedam kampova u Poreču, Rapcu i Krku, a u sezoni zapošljava 2500 radnika, od kojih je 40 posto stalno zaposlenih".

Tome dodaje i da je Riviera Adria ujedno i većinski dioničar najveće dubrovačke hotelske kuće Dubrovnik-Babin kuk, te da je ujedinjenje kompanija koje posluju unutar grupacije Valamar u najveću turističku tvrtku znatno povećalo mogućnosti za nova ulaganja i unapređenje usluge, kao i jačanje tržišne pozicije na domaćem i stranim tržištima.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙