FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 21. prosinca 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u Lici, sjevernoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj i u Slavoniji, a kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje te je poledica moguća na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama u Gorskom kotaru i Lici. HAK vozače upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme. U Karlovcu na Baniji promet teče otežano, naizmjence, zbog prometne nesreće. Večeras, zbog redovnog održavanja, od 22 do 6 sati ujutro kroz tunel Učku vozit će se naizmjence po 15 minuta sa svake strane tunela. U Pločama je zatvorena Gračka ulica, zbog odrona, a obilazak je kroz grad. Zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik zatvorena je dionica autoceste A1 Vrgorac - Ravča, samo u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom Vrgorac-Ravča (D62). Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 7,5 tona voze preko novopostavljenog pontonskog mosta, a ostali obilazno preko Oroslavja ili Velikog Trgovišća. Dionica D1 Knin-Sinj, između Knina i Biskupije otvorena je za sav promet, a zbog radova će se po potrebi promet regulirati uz privremenu prometnu signalizaciju. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - U unutrašnjosti djelomice sunčano, mjestimice s maglom koja se može zadržavati i veći dio dana. Poslijepodne porast naoblake, a u noći je mjestimice moguć slab snijeg ili susnježica. Na Jadranu pretežno sunčano, a prema večeri na sjevernom Jadranu više oblaka. Vjetar uglavnom slab jugozapadni, na Jadranu na otvorenom moru većinom umjeren sjeverac i sjeverozapadnjak, a duž obale slaba do umjerena bura koja će krajem dana jačati, ponajprije u Dalmaciji. Najviša dnevna temperatura uglavnom od -3 do 2, a na Jadranu između 6 i 12 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙