FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Algebri priznanje Hrvatskog informatičkog zbora

Autor: tmis
ZAGREB, 16. prosinca 2011. (Hina) - Hrvatski informatički zbor dodijelio je zagrebačkom Učilištu Algebra priznanje Kristalni globus za ukupni doprinos u primjeni ECDL-a starndarda informatičkog obrazovanja u Hrvatskoj za ovu godinu, izvijestili su danas iz Algebre.

Naglasivši kako je to priznanje još jedan potvrda statusa lidera Algebre u području informatičkog obrazovanja i podizanja kompetencija pojedinaca te promocije digitalne pismenosti, voditelj prodaje u Algebri Igor Kundić kazao je i da je cilj svih njihovih aktivnosti podizanje kvalitete u obrazovanju.

Hrvatski informatički zbor spomenuto priznanje dodjeljuje tvrtkama i pojedincima za doprinose u razvoju i primjeni IT-a u Hrvatskoj za postignute rezultate na međunarodnim informatičkim natjecanjima te za doprinos u primjeni ECDL-a u Hrvatskoj.

Osim u Hrvatskoj Algebra se u provođenju ECDL edukacije i projekata potvrdila ove godine i u regiji potpisivanjem ugovora za implementaciju svog sustava za automatsko testiranje (ECDL ATES) kao nacionalne infrastrukture u Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori.

Algebra je i ove godine uključila ECDL edukaciju i certifikaciju u svoj kontinuirani projekt "Put do boljeg radnog mjesta". Akcija je namijenjena nezaposlenima, mladima do 25 godina, ženama iznad 40 godina starosti i poduzetnicima početnicima.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙