FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nagrađene tvrtke Šibensko-kninske županije

Autor: jdev
ŠIBENIK, 15. prosinca 2011. (Hina) - Gospodarska komora Šibensko-kninske županije dodijelila je danas županijskim gospodarstvenicima Zlatne plakete za najuspješnije poslovanje u 2010. godini.

U kategoriji velikih poduzeća nagradu je dobio trgovački lanac Djelo, među srednjim poduzećima Luka Šibenik, a kao najuspješnije malo poduzeće nagrađen je Marinetek NCP, tvrtka specijalizirana za betonske plutajuće pontone.

Na današnjoj je svečanosti posebnim priznanjem nagrađena i tvrtka Vodice. Od Gospodarske komore dobila je priznanje u povodu 50 godine rada te iznimnog doprinosa razvitku hrvatskog gospodarstva.

Šibensko-kninski župan Goran Pauk ovom je prigodom kazao kako kriza nije iza nas, dapače, neki najavljuju još teže udare. Baš zato bismo, istaknuo je, ovo vrijeme trebali gledati i kao izazov i više ulagati u istraživanje i razvoj.

Župan Pauk najavio je kako će Šibensko-kninska županija i u idućoj godini nastaviti pomagati poduzetnicima kroz sufinanciranje marketinške djelatnosti, poduzetničke izobrazbe te registracije tvrtki.

(Hina) xjdev yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙