FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska treće najbolje odredište u Europi s najljepšim plažama

Autor: tmis
ZAGREB, 30. studenog 2011. (Hina) - Čitatelji britanskog "The Sunday Times Travel Magazine-a" proglasili su Hrvatsku trećim najboljim europskim odredištem s najljepšim plažama za ovu godinu, izvijestili su danas iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Na prvom je mjestu u toj kategoriji ("European Beach Destination") južna Španjolska, a na drugom grčki otoci.

Napominjući da se 'borba' za treće mjesto vodila između Hrvatske i Turske, iz HTZ-a ističu da je to prestižno priznanje Hrvatska je osvojila u jakoj konkurenciji najpoznatijih svjetskih odredišta.

Urednik The Sunday Times Travel Magazine-a Ed Grenby prestižno je priznanje na svečanosti održanoj ovaj tjedan u Londonu uručio direktorici londonskog predstavništva HTZ-a Meri Matešić.

Osim tog priznanja, The Sunday Times Travel Magazine uvrstio je i otok Hvar u top 25 svjetskih otoka, a njegovi su novinari ove godine u organizaciji HTZ-a boravili i objavili veliki prilog o hrvatskim otocima.

Za reportažu "Hvar and away" ti su novinari ove godine nagrađeni i HTZ-ovom nagradom za strane medijske objave "Zlatnom penkalom".

The Sunday Times Travel Magazine je mjesečnik posvećen putovanjima, turizmu, gastronomiji i sličnim temama, ali sve to s potpisom luksuza.

Magazin je dio Times Newspapers Limited Grupe koja je vlasnik dnevne novine The Times i svih njezinih podlistaka.

Prosječna dobna skupina čitatelja tog magazina je 44 godine, a 63 posto čine žene.

Naklada magazina je više od 67 tisuća primjeraka i kao takav je najprodavanija britanska tiskovina u spomenutom sektoru, a nagrade za 'the best in the world' u kategoriji destinacija, gradova, hotela, touroperatora i avio kompanija dodjeljuju se već gotovo deset godina.

(Hina) xtam ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙