FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić pozvao birače u VII. izbornoj jedinici da glasuju za listu br. 19

Autor: vhor
KARLOVAC , 2. prosinca 2011. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik i nezavisni kandidat Milan Bandić pozvao je danas u Karlovcu birače da glasuju za listu broj 19 jer su na njoj "kandidati morala i poštenja, solidarnosti i socijalne pravde, kompetencije i struke, rada, odgovornosti i predanosti.

Hrvatskoj prijeti gospodarski slom, izađimo na izbore i birajmo takve kandidate koji će predano i stručno raditi za bolju Hrvatsku, rekao je Bandić.

Ističući kako je on kao gradonačelnik Zagreba u nekoliko godina pretvorio taj grad u europsku metropolu, ponudio je cijeloj Hrvatskoj da primijeni isti koncept razvoja pod motom "Za europsku Hrvatsku", što se može postići ako birači daju glas njemu i njegovoj listi koja se natječe u četiri izborne jedinice oko Zagreba.

Prvi na listi u VII. izbornoj jedinici, Bandićev dugogodišnji suradnik Slavko Koić pozvao je birače da ne daju glas "ni iscrpljenome HDZ-ovu programu vođenja države, ni nepraktičnim romantičarima Kukuriku koalicije koji nude samo želje, nego ekipi Milana Bandića".

"Mi nudimo rješenja i iskustva vođenja grada Zagreba, koji smo od varošice pretvorili u europsku metropolu. Dva dana do izbora nitko ne zna tko je mogući ministar financija, pa da biramo između njih nekoliko, a ja kao 'ministar financija Zagreba', drugoga najvećeg proračuna u Republici Hrvatskoj, znam koliko je to težak i odgovoran posao", rekao je Koić.

Glumica Ankica Dobrić, treća na listi Milana Bandića za VII. izbornu jedinicu, rekla je danas na druženju s građanima na karlovačkoj tržnici da bi glumci i drugi umjetnici trebali biti slobodni i ne pripadati nijednoj stranci, no, dodala je, ona je odlučila poduprijeti Milana Bandića jer je shvatila da se u politici dvadeset godina stalno vrti u krug istih dvadesetak političara, a svima je, pa i slobodnim umjetnicima, svaki dan sve lošije.

(Hina) xvhor ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙