FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obrazovanje mladih poduzetnika

Autor: vsik
OSIJEK, 29. studenog 2011. (Hina) - Treću godinu sredstvima Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva u Osječko-baranjskoj županiji educiraju se kroz obrazovni program poduzetništvo za rad mladi kadrovi koji nakon osposobljavanja lakše nalaze posao ili otvaraju privatne poslove.

Danas je 13 polaznika programa "Obazovanje za poduzetništvo", koji provodi Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje, primilo diplome o uspješno završenoj edukaciji koja je trajala 118 sati.

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva za ovu je grupu polaznika osiguralo 60.000 kuna, a u zadnje tri godine takvu je obuku prošlo 77 polaznika, kazao je Stjepan Ribić, direktor Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje.

Diplome polaznicima uručio je osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić, koji je naglasio kako obrazovni program poduzetništva za rad pohađaju mladi, uglavnom od 20 do 30 godina, koji nakon završene obuke lakše dobivaju posao, do sada se zaposlilo osam polaznika, a troje je otvorilo samostalni posao.

(Hina) xvsik yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙