FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 24. studenog

Autor: dsta
ZAGREB, 24. studenog 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 24. studenog.

ZAGREB - Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva i Delegacija Europske unije u Hrvatskoj obilježit će službeni početak IPA 2009 Twinning Projekta "Jačanje administrativnih kapaciteta nadležnih tijela i provedbenih ustanova na području koordinacije sustava socijalne sigurnosti". Cilj projekta je jačanje administrativnih kapaciteta hrvatskih nadležnih tijela i provedbenih ustanova za provedbu pravne stečevine na području slobodnog kretanja radnika i koordinacije sustava socijalne sigurnosti. Projekt s proračunom od milijun eura financira Europska komisija (10,00 sati, Ministarstvo gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Čelnici sindikalnih središnjica održat će konferenciju za novinare na temu "Sindikalne središnjice i stajališta političkih stranaka po pitanju referenduma o ublažavanju uvjeta za referendum" (10,30 sati, Hrvatsko šumarsko društvo, Trg Mažuranića 11).

ZAGREB - Vodstvo Hrvatske obrtničke komore (HOK) na konferenciji za novinare predstavit će zahtjeve obrtnika budućoj vlasti u sedam točaka. Zahtjevi su uvođenje financijske discipline na tržištu, obrazovanje, jednakopravni položaj gospodarskih subjekata u poslovanju, sudjelovanje u oblikovanju gospodarske politike, povećanje konkurentnosti, fleksibilnost korištenja radne snage te osnivanje ministarstva obrta, malog i srednjeg poduzetništva (10,00 sati, HOK, Ilica 49/II).

ZAGREB - U organizaciji Ministarstva poljoprivrede, HOK-a i HGK na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića počet će projekt marketinške promocije proizvoda ribarstva "Riba Hrvatske-Jedi što vrijedi" u sklopu kojeg će se u iduće tri godine u cijeloj Hrvatskoj intenzivno raditi na edukaciji i promociji ulova, uzgoja i prerade ribe s ciljem povećanja potrošnje ribe po stanovniku sa sadašnjih vrlo niskih 8 do 9 kilograma na bar 11 do 12 kilograma godišnje (11,00 sati, Trg bana Josipa jelačića).

ZAGREB - Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) organizator je 12. konferencije za odnose s javnošću na kojoj će biti riječi o svjetskim trendovima industrije odnosa s javnošću, a pokušat će se odgovoriti na pitanja kako poboljšati komunikaciju, kako se brendirati, kako zaštititi intelektualno vlasništvo i autorska prava itd. U sklopu konferencije bit će dodijeljene godišnje nagrade za najbolje projekte u odnosima s javnošću (10,00 sati, IMAX multipleks kino Cinestar, Arena centar Zagreb).

ZAGREB - Svečano otvorenje 1. Susreta organizatora kulturno-turističkih manifestacija u Hrvatskoj. Cilj je susreta međusobno povezati sve one koji sudjeluju u kreiranju, pripremi i realizaciji kulturno-turističkih manifestacija (11,00 sati, Green gold centar, Radnička cesta 52).

ZAGREB - Tvrtka IDC Adriatic predstavit će na IDC Cloud Computing Roadshow-u 2011 predstavit će novitete i opravdanost novih paradigmi računalstva, ponuda IT usluga u regiji i na hrvatskom tržištu itd. (9,00 sati, Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100a).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙