FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prvi međunarodni obrtnički i gospodarski sajam u Šibeniku

Autor: jdev
ŠIBENIK, 25. studenog 2011. (Hina) - Prvi međunarodni obrtnički i gospodarski sajam otvoren danas u Šibeniku pod šatorom na prostoru bivše Tvornice elektroda i ferolegura okupio je 104 obrtnika iz Hrvatske, BiH, Italije, Austrije, Slovačke i Slovenije.

Sajam se održava do 27. studenog u organizaciji Udruženja obrtnika Šibenika pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i uz potporu Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije.

Kao izaslanik predsjednika Josipovića sajam je otvorio šibenski gradonačelnik Ante Županović koji je prenio potporu predsjednika toj inicijativi šibenskih obrtnika te njegovu želju da međunarodni obrtnički i gospodarski sajam postane tradicionalna smotra koja će se održavati svake godine.

Županović je istaknuo važnost takvih događanja u teškim vremenima u kojima živimo jer su upravo izlagači, obrtnici i poduzetnici dokaz da imamo razloga vjerovati kako ćemo se oduprijeti krizi i da ima razloga za optimizam.

Župan šibensko-kninski Goran Pauk pozdravio je takav način prezentacije svega onoga što Šibenik i Šibensko-kninska županija nude u poduzetničkom smislu.

(Hina) xjdev yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙